Knowhow en ervaring

Loopt u rond met een idee of plan en weet u niet welke aanpak het beste bij u past? Keikes Jachtbouw heeft de knowhow en ervaring om projecten te begeleiden en uit te voeren. We werkten eerder al aan unieke opdrachten, zoals 49ft Rih Malti zeiljacht en 9 meter Ecoliner voor een scoutinggroep. Custom build is een specialisme van Keikes jachtbouw. Ook zijn we gespecialiseerd in de complete refit van schepen, scheepsmotoren en technische installaties en hebben ruime ervaring op het gebied van maatwerk jachtbouw. Voor een flinke technische uitdaging deinzen we niet terug.

Niet zomaar een klant

Grote of kleine projecten, lang of kort lopend: in alle gevallen geldt dat u als klant nauw betrokken wordt bij het bouwproces. Om met u van gedachten te wisselen en uw ideeën naar wens uit te voeren nodigen we u regelmatig uit voor een korte update. Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid en vinden persoonlijke begeleiding bij iedere klantvraag belangrijk. Keikes Jachtbouw staat voor vakmanschap en kwaliteit.
U bent van harte uitgenodigd op onze werf om dat eens van dichtbij te komen bekijken!

Projectbegeleiding

Keikes Jachtbouw beschikt over de nodige specialistische kennis, maar werkt ook samen met anderen in een professioneel netwerk van gespecialiseerde bedrijven. Dit kunnen wij zoal voor u betekenen:

  • Projectmanagement bij de ontwikkeling van innovatieve materialen, zoals hybride techniek motoren en zonnepanelen
  • Analyse van technische vraagstukken en aandragen van oplossingen
  • Inhuur en aansturen van vakmensen