06-Suzuki DF4A5A6A_3-way storage_DPP07DF0B03153503


Persbericht-Suzuki

Licht, compact, eenvoudig in gebruik en duurzaam

Suzuki Marine onthult 3 lichtgewicht buitenboordmotoren met nieuw design

Suzuki Marine presenteert drie nieuwe lichtgewicht buitenboordmotoren: de DF6A, DF5A en DF4A. De gebruikersvoordelen liegen er niet om: licht, compact, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. En door hun nieuwe design en kleur zijn de innovatieve draagbare buitenboordmotoren van Suzuki Marine pure eyecatchers op het water.

De nieuwe 4-takt buitenboordmotoren van Suzuki Marine zorgen dat watersporters optimaal kunnen genieten van hun hobby op het water. Ze zijn compact met een gewicht vanaf 23,5 kg. Samen met twee stevige handgrepen zijn ze heel gemakkelijk uit het water en in de boot te tillen. De verbeterde brandstof- en smeersystemen maken het bovendien mogelijk dat de DF6A, DF5A en DF4A zonder enige lekkage op drie manieren kunnen worden neergelegd.

Zonder veel inspanning direct het water op

Na opslag hoeft het nieuwe brandstoftoevoersysteem voor gebruik niet voorbereid te worden. Samen met de eenvoudig te gebruiken terugloopstarter betekent dit dat gebruikers bij aanvang van het watersportseizoen zonder veel inspanning direct het water op kunnen. En eenmaal op het water zorgt het nieuwe kantelsysteem voor extra gebruiksgemak.

Het smeringsysteem van de DF6A, DF5A en DF4A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor de bovenste en onderste krukas en de voet van de drijfstang. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse.

Fluisterstil

Een ander groot gebruikersvoordeel is de soepele, fluisterstille werking van de buitenboordmotoren, iets waar Suzuki Marine sinds jaar en dag bekend om staat. Dit is deels te danken aan de offset krukas. Die garandeert een soepeler beweging van de zuigers wat vibraties reduceert. Verder zijn verbeteringen doorgevoerd aan de hendel zodat deze minder trillingen doorgeeft aan de hand die hem bedient.

Speciale anti-corrosiebehandeling

Ook de nieuwe DF6A, DF5A en DF4A buitenboordmotoren zijn voorzien van Suzuki Marine’s speciale anti-corrosiebehandeling voor optimale bescherming en zorgeloos gebruik in zout water.