Seeing motorjachten

Deze nieuwe motorjachten zijn eenvoudig uitgevoerde ontwerpen met een open stuurhuis en een beschutte zelflozende open kuip, optioneel met achterkajuit. Het terugvallende boeisel, de zware stootlijst, de knikspant gebouwde romp en moderne uiterlijk geven het schip een herkenbaar, stoer en professioneel uiterlijk. Deze schepen worden onder CE-C gecertificeerd. De uitvoering, als standaardschip, is eenvoudig van opzet maar heeft alles wat de watersporter nodig heeft. Het schip is mede hierdoor geschikt voor een langer verblijf aan boord waarbij de lage kruiplijn een vrijwel onbeperkt vaargebied mogelijk maakt.

Voortstuwing

Standaard wordt een Nanni  scheepsdiesel ingebouwd met vermogens van 28 kW. (38pk.) die op flexibele motorsteunen staan. Op aanvraag kunnen ook zwaardere en/of andere merken scheepsdieselmotoren worden gemonteerd.

Indeling

Voorkajuit; met twee kooien in V-vorm of een halfvrijstaand 2-persoonsbed Onder de kooien is flinke bergruimte beschikbaar. Achter de slaaphut de kombuis met kooktoestel en een spoelbak met kraan en een 60 ltr koelkast. Aan Sb de ruime toiletruimte met toilet. In het stuurhuis een stuurstand met stuurstoel en aan de achterzijde de ingang naar de achter slaaphut, voorzien van twee eenpersoons- of een tweepersoonsbed. De volledig geïsoleerde motorruimte ligt onder de salonvloer welke is afgedekt met teaklaminaat.

Opties

De meest gevraagde opties zijn, een aangelast zwemplateau, een boegschroef, een hekschroef, ankerlier met anker, walstroominstallatie met lader/omvormer, een verwarming, een boiler en navigatiemiddelen als marifoon, log/dieptemeter, GPS plotter e.d.  Deze onderwerpen zijn alle bespreekbaar en te monteren tijdens de bouw.

Seeing 34

Compleet met 4 cilinder Nanni N4-38, scheepsdiesel van  37  Kw. (50 PK.)