De Barkas Cabrio zijn luxe en zeer compleet uitgevoerde motorjachten. Het terugvallende boeisel, de zware kabelaring, apostelen op de multiknik- en overnaads gebouwde romp en de loefbijter zorgen voor een goede koersstabiliteit geven het schip een zeer herkenbaar, stoer en professioneel uiterlijk. De Barkas Cabrio is zeer compleet uitgevoerd en standaard voorzien van boegschroef, ankerlier, elektrische toilet, vuilwater installatie, boiler, enz, enz. en is hierdoor zeer geschikt voor comfortabele dagtochten als ook voor een langer verblijf aan boord waarbij de zeer lage kruiplijn van 2.35 mtr. een vrijwel onbeperkt vaargebied mogelijk maakt. De Barkas Cabrio is leverbaar in de lengtes 9 tot en met 12 meter.

Barkas 900 Cabrio

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

De Barkas 900 Cabrio is voorzien van een rondzit in de neus welke op eenvoudige wijze kan worden veranderd naar een ruim 2 persoons bed, verder is er een douche/toiletruimte en een keuken met gaskomfoor en koelkast aanwezig. Hier is tevens een stahoogte van +/- 1.90 meter wat redelijk uniek in deze categorie is.

Barkas 1000 Cabrio

Klik op de foto voor meer informatie.

Deze uitvoering van de Barkas Cabrio heeft een vast, dubbel bed in het vooronder, een ruime douche/toilet, een hang- en een legkast voor uw kleding, een mooie U-bank en een ruime keuken welke van alle gemakken is voorzien.

Barkas 1100 Cabrio

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

De Barkas 1100 Cabrio is vrijwel gelijk aan de Barkas 1000 Cabrio enkel is het hier mogelijk om de douche en toilet van elkaar te scheiden. Tevens is de 1100 Cabrio voorzien van een achterhut met een wastafel en twee aparte bedden.

Barkas 1200 Cabrio

De Barkas 1200 Cabrio is vrijwel gelijk aan de Barkas 1100 echter is het gehele schip ruimer van opzet en bestaat de mogelijkheid voor een dubbel bed in de achterhut.
Zoals u kunt zien op de verschillende foto’s zijn diverse materiaal keuzes en inrichtingen mogelijk!