Over Keikes Jachtbouw

Keikes Jachtbouw is een dienstverlenend watersportbedrijf. Het familiebedrijf is opgericht in 1926 als technische handelsonderneming voor de kleine bedrijfsvaart. Keikes kreeg naamsbekendheid door het leveren van betrouwbare en krachtige motoren. De Seagull, Penta en Johnson buitenboordmotoren en later de Peugeot en BMC binnenboordmotoren werden daardoor een bekende verschijning op de Friese wateren.

Vakmanschap en kwaliteit

Na een onderbreking van enige jaren is Keikes Jachtbouw sinds 1989 weer helemaal terug in Sneek. Vertegenwoordigd door alweer  de 4e generatie Keikes  is het bedrijf gevestigd op het watersport gebonden industrieterrein ’t Ges in Sneek. Keikes Jachtbouw heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in jachtbouw voor de pleziervaart, projectbegeleiding en vakkundig onderhoud en reparatie van motoren en schepen. Onze schepen worden custom build afgeleverd en zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar.

Keikes Watersport

Onder de naam Keikes Watersport vertegenwoordigen wij de merken Suzuki Buitenboord motoren, en Suzumar en Nimarine rubberboten. Tevens kunnen wij het gehele gamma van de Talamex rubberboten leveren. Ook kunt u hier terecht voor al uw onderhoud en reparatie aan alle watersport gerelateerde onderdelen.