Eerste Ecoliner 900 te water

SNEEK – In de laatste week van mei 2011 is bij Keikes Jachtbouw de eerste Ecoliner 900 te water gelaten. Deze speciale uitvoering is gebouwd voor de Willem de Zwijger scoutinggroep uit Dordrecht. Het schip is als werkboot uitgevoerd met een extra sterke scheepsdiesel voor C_TBIT44_73 het op sleeptouw nemen van de zeilvletten en de grote open kuip geeft het schip een degelijke uitstraling.  Als groepsboot zal de Ecoliner een welkome invulling zijn voor de groep.
Meer informatie en foto’s van dit project.

De Ecoliner
Deze Ecoliner 900 zal binnen het programma van de werf ook als motorjacht verkrijgbaar zijn, zowel in een eenvoudige als in een luxe uitvoering. Het grote voordeel van de Ecoliner is de doorvaarthoogte van 1.85 mtr bij een diepgang van 0.65 mtr. en een stahoogte van maximaal 2 mtr.  Hierbij worden de mogelijkheden en het vaargebied uitermate vergroot.
Meer informatie en specificaties van de Ecoliner.

Projectbegeleiding
Keikes Jachtbouw heeft de knowhow en ervaring om projecten te begeleiden en uit te voeren. We werkten eerder al aan unieke opdrachten. Custom build is een specialisme van Keikes C_TBIT44_731 jachtbouw. Ook zijn we gespecialiseerd in de complete refit van schepen, scheepsmotoren en technische installaties en hebben ruime ervaring op het gebied van maatwerk jachtbouw. Voor een flinke technische uitdaging deinzen we niet terug. Voor meer informatie over onze projecten en projectbegeleiding of neem contact met ons op.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *